EEMNES – De zomer van 2024 staat in het teken van sport. Daarom opent Huis van Eemnes op maandag 22 juli haar eigen Pop-up Olympisch Springparadijs. De sportzaal wordt voor 3 weken omgetoverd tot een echt springpaleis met 5 verschillende springkussens.

Het Pop-up Olympisch Springparadijs is open voor alle kinderen van 1 tot 12 jaar. Natuurlijk zijn alle ouders ook uitgenodigd. Zo heeft jong en oud plezier!

Olympische Spelen

Het Pop-up Springparadijs van dit jaar staat in het teken van de Olympische Spelen. De Olympische Spelen start donderdag 25 juli. Huis van Eemnes nodigt alle kinderen uit om ook lekker actief te zijn, net zoals de atleten.

Springen
Tussen 10.00 uur en 11.00 uur kunnen alle kinderen van 1 tot en met 4 jaar in alle rust springen.
Tussen 11.00 uur en 17.00 zijn kinderen van 5 tot 12 uitgenodigd om lekker te springen. Let wel op bij het bestellen van de tickets of de juiste leeftijdscategorie is aangevinkt. Ouders mogen kosteloos met de kinderen mee om ze te begeleiden.

Tickets
Tickets zijn te vinden op www.huisvaneemnes.nl. Daar kan eveneens meer informatie over het Pop-up Olympisch Springparadijs gevonden worden. Kinderen van 1 tot 4 jaar betalen €4,00. Kinderen van 5 tot 12 jaar betalen €8,50.

Voor de fanatieke springers biedt Huis van Eemnes een abonnement aan waarbij 3 weken lang onbeperkt gesprongen mag worden. Deze zijn te koop aan de bar.

LET OP! Een ticket is alleen inwisselbaar op de dag en tijd die op het ticket vermeld staat. Naar binnen en buiten gaan is mogelijk tijdens een tijdslot. Kinderen mogen alleen springen als er (grip)sokken worden gedragen. Het Pop-up Olympisch Springparadijs is geopend tot en met 11 augustus.