UTRECHT - Het nieuwe volleybalseizoen is afgelopen weekend goed van start gegaan in de Galgenwaard. Er werd een clinic voor de jeugdspelers gegeven door het eerstedames- en herenteam van VV Utrecht en beide teams speelden een oefenwedstrijd. Op 12 oktober aanstaande vindt de eerste thuisdag plaats en worden de speelsters van Dames 1 en de nieuwe hoofdsponsor Meerdervoort gepresenteerd. Meerdervoort verbindt zich voor een periode van drie seizoenenaan het eerste damesteam van VV Utrecht.


Meerdervoort, een snelgroeiende vastgoedinvesteringsmaatschappij, richt zich nietalleen op het uitbreiden en zorgvuldig beheren van haar vastgoedportefeuille, maar wil ook maatschappelijke waarde creëren door verenigingen zoals VV Utrecht te ondersteunen in hun ontwikkeling. De buy-and-hold strategie van Meerdervoort, gericht op lange termijn stabiliteit en duurzame groei, sluit naadloos aan bij de ambities van VV Utrecht Dames 1. Het damesteam onder leiding van coach Anne Meijnderts, dat bestaat uit een mix van ervaren speelsters en jong talent, streeftn aar een succesvol seizoen in de Eredivisie.

Wijnand Groenen, medeoprichter en CEO Investor Relations van Meerdervoort,vertelt: "We zijn trots dat we VV Utrecht Dames 1 kunnen ondersteunen in hun weg naar het kampioenschap. Net zoals wij als vastgoedinvesteringsmaatschappijgericht zijn op duurzame groei, willen we VV Utrecht helpen bij hun ambities om verder te professionaliseren en een grotere rol te spelen in het Nederlandsevolleybal. Samen bouwen we aan succes, zowel op sportief als op strategischvlak." Met deze samenwerking kunnen de dames de successen van de afgelopen seizoenen voortzetten, waaronder de tweede plek in het landskampioenschap afgelopen seizoen, en hun ambities verder waarmaken.

Maaike Valé, Commercieel Directeur van VV Utrecht, is bijzonder trots op de nieuwe samenwerking: "We heten Meerdervoort van harte welkom in het mooieUtrecht, bij onze club. Deze samenwerking maakt het voor de club mogelijk om de volgende stap te zetten en verder te professionaliseren. Wij kunnen profiteren van de kennis van Meerdervoort, het ondernemerschap en hun passie."

Over Meerdervoort
Meerdervoort is een toonaangevende vastgoedinvesteringsmaatschappij die zich richt op het verwerven en beheren van commercieel vastgoed in Nederland. Sinds de oprichting in 2013 opereert Meerdervoort als een familiebedrijf en voert alle activiteiten met betrekking tot de vastgoedobjecten binnen de eigen keten uit,inclusief vastgoedbeheer en onderhoud. Met een focus op duurzame en rendabeleinvesteringen streeft Meerdervoort ernaar om toegevoegde waarde te creëren voor zowel huurders als investeerders.