NIEUWEGEIN – Over enkele weken start bij Skipiste Nieuwegein alweer het nieuwe winterseizoen. Het voelt misschien nog ver weg; dé wintersport, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het seizoen start, zoals elk jaar, met de open dagen. Tijdens de open dagen, op zondag 8, zaterdag 14 en zondag 15 september, kun je een proefles volgen voor slechts 9 euro.


Voorbereid naar de sneeuw

Voorbereiding op de wintersport is essentieel om blessures te voorkomen en optimaal te kunnen genieten van je vakantie. Net als voor elke sport, is trainen belangrijk. Zo ook voor skiën en snowboarden. Vanaf 16 september gaan onze reguliere lessen weer van start. Of je nu een beginner bent die de basis wil leren of een gevorderde skiër of snowboarder die zijn techniek wil verbeteren, wij bieden lessen voor alle niveaus.

Open Dagen en Proeflessen

Benieuwd naar lessen bij Skipiste Nieuwegein? De open dagen bieden de perfecte gelegenheid om kennis te maken met skiën en snowboarden. Tijdens de open dag kun je voor slechts 9 euro een proefles volgen. Ons enthousiaste team van gediplomeerde leraren staat de hele dag klaar om lessen te geven.

Over Skipiste Nieuwegein

Skipiste Nieuwegein is een professionele skischool met aandacht voor de techniek. De borstelbaan is gelegen aan de Nedereindse Plas en heeft vier gevarieerde afdalingen voor verschillende niveaus: van blauw tot zwart. Skipiste Nieuwegein biedt ski- en snowboardlessen voor alle niveaus en leeftijden. In de lessen staan plezier, persoonlijke aandacht en veiligheid voorop. Naast skiën en snowboarden kun je bij Skipiste Nieuwegein ook terecht voor alles voor jouw wintersport in onze eigen skishop of voor een hapje of drankje bij brasserie Bij de Piste. Meer informatie over de open dagen en onze cursussen is te vinden op onze website: www.skipistenieuwegein.nl.